TEAM VERSE MUNT

Luna @that.curly.dog

Hoi! Dit is Luna, 4 jaar oud en heel erg ondeugend. Luna is een lieve, speelse en vrolijke hond. Haar witte vacht weerhoud haar niet van wilde avonturen en springt het liefst in de meest vieze slootjes die ze maar kan vinden! Verder houdt Luna van braintraining, spelen met de bal en botjes kauwen. Haar favoriete slaaphouding is liggend op haar rug met 4 beentjes in de lucht. Luna is vanaf het eerste moment betrokken bij Verse Munt. Dankzij Luna zijn haar baasjes namelijk gestart met Verse Munt, dankjewel lieve Luna!

Elai & Jenna - @elai.and.jenna

Dit zijn Elai en Jenna, alaskan malamutes van 8 en 6 jaar oud. Elai is een echte 'grumpy old man' en houdt niet zo van het middelpunt van de aandacht zijn. Doet liever zijn eigen ding. Al kan Jenna hem nog wel regelmatig uitdagen voor een potje tikkertje! En hij vindt het soms ook nog wel leuk om wat trucjes te doen tegen een goede beloning. Jenna is de extraverte van de twee en is gek op knuffelen en aandacht van iedereen. Beiden gaan ze het liefst mee op avontuur in de natuur. Lekker lang struinen en ontdekken. Om vervolgens, met een volle buik, verder te dromen op hun veel te grote kussens. Want verwend zijn ze totaaaaaal niet ;)

Milo  -  @thegoldenhovawart

Hoi allemaal,

Milo, dat ben ik! Ik ben een kruising Hovawart x Golden Retriever uit Nederland. Ik hou ervan om verstoppetje te spelen voor mijn hondenmama (omdat ik een echte puber ben, duh), maar ik vind het ook leuk om voor haar te werken. Ik ken veel trucjes, zoals kiekeboe! Ik zal bij furrever aan haar zijde blijven! 

Mijn hondenmama en ik zijn V-E-R-L-I-E-F-D op de hondenpenningen van Verse Munt (maar vooral op Jennifer). Alles is mogelijk en zij en mijn hondenmama zijn een geweldig team omdat ze mij er PAWSOME eruit laten zien! Ik ben zó blij dat ik model ga staan voor Verse Munt. 

Tot snel! 

Een natte kus van mij, Milo

Zoey & Lara  -  @wildofthem

Zoey en Lara zijn twee whippet zusjes, geboren in Westerbork (Drenthe) in 2011. Zoey en Lara zijn nooit uit elkaar geweest, sinds dat ze geboren zijn. Ze zijn echt acht pootjes op èèn buik. Zoey is dol op spelen met andere hondjes, met knuffels met een piep en gek doen met haar zus. Lara speelt alleen met haar zus en verder vind ze wandelen gewoon fijn zolang ze maar in de buurt is van mij (vrouwtje). Beide zijn ze enorme knuffel maatjes en dol op aandacht.

Zoey en Lara dragen standaard hun verse munt penning aan de halsband. Vanwege hun snelheid en jachtinstinct kunnen ze nog wel eens er van door gaan. Ik vind het een fijn idee dat mijn telefoon nummer achterop de penning staat in geval van nood. Buiten dat, zijn de designs enorm gaaf en uniek. Wij hebben al een paar in onze collectie en het zijn zeker niet de laatste.

Kody & Kaya  -  @talesofkooikers

Lewis  -  @pawsfrom.lewis

Hi ! Mijn naam is Lewis, ook wel Loewiedzjie genoemd. Ik ben een eigenwijze, ondeugende maar ontzettend lieve Cocker Spaniel van 4 jaar oud. Ik ben graag op pad - naar het strand of de duinen - met mijn vrouwtje. Thuis ben ik erg aanhankelijk en knuffel ik graag. Bezoek ontkomt er dan ook niet aan om zich eerst tot mij te richten.

Ben jij opzoek naar een goede, mooie penning? Stop dan hier bij @verse.munt . Ik draag er één aan mijn favoriete halsband. De penning is van super kwaliteit en bovendien is er super veel keuze. Ik denk dan ook dat het hier niet bij zou blijven.

Yoti  -  @shibayoti

Hello

My name is Yoti, and I'm a Shiba boy of one and a half years old! I was rehomed at the worst time of my life, at only 7 months old, when puberty hit me (I am very cute, but people couldn't stand my character)! To mark a new beginning, my parents renamed me Yoti, after a yacht lover!

From my first month with my family, I showed that I had sea legs and that my name suited me; although I prefer Captain Yoti, because guess who's the boss? Anyway, life on a sailboat is so great; I really like to have my nose to the wind, there are crabs and seafood on deck and the beaches are always nearby! In addition to sailing, I love exploring the great outdoors, hiking and discovering new places! Do you want to play with me? I love to play tug, football or frisbee! If the treats are good, I'll show you what a good boy I am: high five, waving, spinning, doing agility tricks or posing for the camera! I'll do just about anything for food... especially if it's cheese! Okay, that is not always true... because of my instinct, I'd rather hunt birds and rabbits than coming back (even for cheese)!

Because I'm so adventurous and driven by my instincts, it's really important that people see that I'm tame and have a family. That's why my parents are so happy with the beautiful Verse Munt tags. Which not only are a fashion item that perfectly matches my outfits (or activities), but also my humans think it's necessary if I ever explore too far... and get lost. Even though they really hope it will never be necessary!

We really adore Jennifer's work ; Verse Munt tags are gorgeous, the designs are stunning, and the tag's quality is really excellent! We are very lucky to be part of this wonderful team!

Ik ben Bowie, een Franse Bulldogs! Geboren in 2020 en ontzettend ondeugend. Ik ben dol op spelen, slapen en eten. Dit is ook de reden waarom de penning in de vorm van het botje precies bij ons past. Mocht mijn baas mij ooit kwijt raken, dan staat hier mijn naam en het telefoonnummer van het baasje op.

Evie  -  @eviethepomsky_

Evie is een Pomsky, geboren op 23 april 2020. Met 10 weken mocht zij eindelijk bij ons komen wonen in Zevenhuizen (Zuid-Holland) en het lijkt alsof dit nooit anders is geweest. Ze houdt ontzettend van kroelen en is onwijs lief, maar kan ook heerlijk spelen met andere hondjes of met een balletje. Evie is heel leergierig en wij werken dan ook regelmatig aan nieuwe trucjes of het stil zitten voor de camera.

Vanaf jonge pup zijn wij met Evie gaan oefenen voor het loslopen. Zij had nog wel eens bananen in haar oren en ging regelmatig achter een vogel of andere hond aan. Het voelt daarom heel fijn dat zij een penning van Verse Munt om haar halsband en tuigje heeft hangen met mijn telefoon nummer. Daarnaast zijn de ontwerpen van de penning ontzettend tof & uniek en is de service echt geweldig. Wij kunnen niet wachten op wat ons nog te wachten staat aan nieuwe designs!

Torvi & Runa  -  @puppypivka

Woof! Mijn naam is Torvi. Ik ben een Siberische Husky en ben helemaal vanuit het grote Rusland naar het kleine Nederland komen vliegen.

Ik woon daar nu met mijn hondenvriendin Mara ( zij is al 14! ) kattenvriend Ben en baasje Roos. Nu ben ik nog een kleine baby dus mag ik nog niet aaaalles doen van de baas, zodat mijn pootjes gezond blijven groeien. Maar als ik later groot ben hoop ik lekker met mijn neus aan de slag te gaan. Zoeken met mijn neus vind ik super leuk! Graven is ook feest! Ravotten met andere hondjes of kat Ben, vogels spotten kan ik als de beste en muizen uitgraven is een groot festijn. Ik ben een echte knuffelkont. Mijn baasjes noemen mij een pluche beest. Ik ben geboren in de zomer en opgegroeid in de winter. Alle seizoenen heb ik nog niet meegemaakt, maar de sneeuw is nu al mijn favoriet. Samen met de baas werken vind ik toch ook wel leuk, hopelijk gaan we ook steppen en op avontuur in verre landen. Dan kan ik oooveral mijn glimmende penning laten zien.

Knuffels van Torvi

Beer & Oos  -  @poodles_beer_oos

Woef! Ik ben Beer, een dwergpoedeltje van 2 jaar. Het liefst ben ik de hele dag lekker buiten aan het spelen met alle andere honden in de buurt. Voor lekkere snacks of knuffels doe ik alles, maar vaak zet ik mijn schattigste blik op en krijg ik alles voor elkaar (dat is mijn troef, dus tegen niemand zeggen).

Mijn mama en ik zijn verliefd op de nametags van Verse Munt! Je kunt eindeloos combineren met kleuren en patronen, dat is zo leuk! De kwaliteit is énorm, want zelfs na urenlang spelen in het bos, zwemmen en rennen door de modder, ziet mijn penning er als nieuw uit!

Jax & Frenkie -  @pomeranianjax

Woef!

Jax is mijn naam, een 2 jaar oude eigenwijze dwergkees.

Voor snoepjes kun je mij wakker maken, ik luister dan ook beter naar dit woord dan naar mijn eigen naam. Als ik buiten ben zal je niet merken dat ik een “dwerg” ben, zelf vind ik mijzelf altijd erg groot, hier blaf graag naar andere honden om te laten zien dat ik er ben.

Thuis heb ik elke dag een dol kwartiertje, lekker schudden (inclusief gromgeluid) met alle speeltjes in mijn bak, deze liggen dan door de hele kamer heen gedecoreerd. Hierna ben ik natuurlijk super moe en duim ik het liefst de duim van een van mijn assistenten, als dit niet meer mag dan doe ik op mijn pootje, ik ben dol op knuffelen en aandacht.

Model staan voor Verse Munt en de door mijn mama en Jennifer samengestelde unieke munten aan jullie showen vind ik echt geweldig, voor de camera poseren in ruil voor een snoepje is natuurlijk geen straf en al helemaal niet met de geweldige munten met mijn naam erop!

Pootjes van Jax 

Heehoii!

 


Ik ben Djen, een rasechte en eigenwijze Shiba en ben geboren op 29 oktober 2016.
Samen met mijn bazinnetje heb ik een eigen bedrijf opgezet, Praatjes met Pootjes. En zal ik eens wat verklappen? Ik was de bedenker! Al van pup af aan vond ik het fantastisch om mensen blij te maken en veroverde ik het hart van iedereen. Mijn naam is dan ook afgeleid van Dzjengis Khan, de grootste veroveraar ooit. Wel toepasselijk toch!?
Nu ben ik werkzaam als gecertificeerde therapiehond en maak ik dagelijks vele kinderen en ouders blij met mijn wollige vachtje en geweldige karakter. Ik ben altijd vrolijk, intelligent en ik ben een echte gevoelshond.

Spiegelen hoe jij je voelt is mijn grootste kwaliteit. Maar ik kan ook erg eigenwijs zijn, had ik dat al gezegd? Ja, een eigen willetje heb ik wel.
Ook is mijn bazinnetje gek op fotograferen en ben ik vaak de Sjaak om model te staan. Niet dat ik dat nou zo erg vind hoor, want ik krijg er gelukkig voor betaald in de vorm van brokjes. En in combinatie met dit prachtige sieraad van Verse Munt vind ik foto’s van mijzelf helemaal fantastisch! En ohja, last but not least, ijdel ben ik ook..

 

Katten penningen

Freek & Mila @freekmila